Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Naklíčené mungo

Naklíčené mungo

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Fazule mungo namočíme na 6-8 hodín do vody.
2
Potom ich scedíme, prepláchneme a vložíme do väčšieho sitka.
3
Zakryjeme plátienkom alebo bavlnenou utierkou.
4
Necháme v tme klíčiť 2-3 dni.
5
V priebehu klíčenia fazule aspoň dvakrát denne premývame vodou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

196
kcal

820
kJ

Makroživiny

0815233038 11.9 g31.3 g0.8 g8 g B S T Vl
Bielkoviny:11.9 g
Sacharidy:31.3 g
Tuky:0.8 g
Vláknina:8 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
7.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.9 g) Sacharidy (31.3 g) Tuky (0.8 g) Vláknina (8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.4 %) Sacharidy (64.2 %) Tuky (3.5 %) Vláknina (7.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.