Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kefír z tibetskej huby

Kefír z tibetskej huby

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Tibetskú hubu vložíme do nádoby a zalejeme mliekom.
2
Necháme ich aspoň 24 hodín „zrieť“ v izbovej teplote.
3
Hustý kefírový nápoj premiešame lyžicou a precedíme ho cez sitko.
4
Kefír je vhodné skladovať v chladničke.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

163
kcal

684
kJ

Makroživiny

048121620 10.5 g16.5 g6.1 g0.25 g B S T Vl
Bielkoviny:10.5 g
Sacharidy:16.5 g
Tuky:6.1 g
Vláknina:0.25 g

Glykémia

index
20
kcal

nálož
3.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.38
kcal

cholesterol
27.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10.5 g) Sacharidy (16.5 g) Tuky (6.1 g) Vláknina (0.25 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (26.1 %) Sacharidy (41 %) Tuky (32.6 %) Vláknina (0.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.