Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kamutové mlieko

Kamutové mlieko

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Kamut uvaríme v nesolenej vode (30 minút).
2
Necháme vychladnúť.
3
Varené zrná prepasírujeme cez jemné sito alebo vlhký uterák.
4
Hustotu mlieka môžeme upravovať použitím čistej vody.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

76
kcal

316
kJ

Makroživiny

037101417 2.8 g14.2 g0.44 g1.8 g B S T Vl
Bielkoviny:2.8 g
Sacharidy:14.2 g
Tuky:0.44 g
Vláknina:1.8 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
5.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.8 g) Sacharidy (14.2 g) Tuky (0.44 g) Vláknina (1.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.9 %) Sacharidy (75.5 %) Tuky (5 %) Vláknina (4.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.