Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jogurt s vločkami a ovocím

Jogurt s vločkami a ovocím

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Do jogurtu vmiešame vločky.
2
Necháme 2-6 hodín odstáť.
3
Potom vmiešame med.
4
Pridáme zmes ovocia.
5
Podávame ozdobené lístky mäty.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

284
kcal

1186
kJ

Makroživiny

01020314151 10.83 g42.2 g6.7 g5.54 g B S T Vl
Bielkoviny:10.83 g
Sacharidy:42.2 g
Tuky:6.7 g
Vláknina:5.54 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
12.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.12
kcal

cholesterol
16
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10.83 g) Sacharidy (42.2 g) Tuky (6.7 g) Vláknina (5.54 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.5 %) Sacharidy (60.2 %) Tuky (20.6 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.