Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hokkaido krém

Hokkaido krém

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Tekvicu hokaido rozkrojíme a vydlabeme kôstky.
2
Zvyšok tekvice nakrájame na menšie kocky.
3
Približne 20 minút varíme v malom množstve nesolenej vody.
4
Uvarenú zmes rozmixujeme na kašu.
5
Ochutíme miso pastou.
6
Polievku ozdobíme tekvicovými semienkami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

125
kcal

524
kJ

Makroživiny

048111519 5.05 g16.19 g3.13 g6.06 g B S T Vl
Bielkoviny:5.05 g
Sacharidy:16.19 g
Tuky:3.13 g
Vláknina:6.06 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
4.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.72
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.05 g) Sacharidy (16.19 g) Tuky (3.13 g) Vláknina (6.06 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.4 %) Sacharidy (52.4 %) Tuky (21.8 %) Vláknina (9.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.