Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hliva s mungo

Hliva s mungo

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
V nakličovacich miskách necháme fazule mungo vo vlhkom prostredí vyklíčiť (3-5 dní).
2
Hlivu umyjeme, osolíme a okoreníme.
3
Na panvici s olejom huby restujeme z oboch strán.
4
Hlivu podávame so surovým mungom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

129
kcal

538
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 2.91 g4.72 g9.61 g5.76 g B S T Vl
Bielkoviny:2.91 g
Sacharidy:4.72 g
Tuky:9.61 g
Vláknina:5.76 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
1.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.5
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.91 g) Sacharidy (4.72 g) Tuky (9.61 g) Vláknina (5.76 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (9.4 %) Sacharidy (15.2 %) Tuky (66.6 %) Vláknina (8.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.