Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Foie gras s hľuzovkou

Foie gras s hľuzovkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Husaciu pečeň zbavíme žiliek a nakrájame na plátky.
2
Ľahko osolíme a na panvici s olejom prudko opražíme zo všetkých strán.
3
Potom pečeň odložíme na tanier.
4
Na rovnakej panvici s rozohriatym olejom pomaly restujeme nakrájané plátky hľuzovky z oboch strán spoločne s vlašskými orechmi.
5
Foie gras podávame s restovanými kúskami hľuzovky a orechy pokvapkané teplým olejom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

417
kcal

1746
kJ

Makroživiny

01020314151 5.86 g1.78 g42.79 g0.8 g B S T Vl
Bielkoviny:5.86 g
Sacharidy:1.78 g
Tuky:42.79 g
Vláknina:0.8 g

Glykémia

index
13
kcal

nálož
0.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.42
kcal

cholesterol
1080
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.86 g) Sacharidy (1.78 g) Tuky (42.79 g) Vláknina (0.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (5.9 %) Sacharidy (1.8 %) Tuky (92 %) Vláknina (0.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.