Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Farfalle šalát s olivami

Farfalle šalát s olivami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente (na skus).
2
Na tanieri dochutíme nakrájaným syrom fetta, olivami a rukolou.
3
Všetko nakoniec pokvapkáme olivovým olejom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

923
kcal

3863
kJ

Makroživiny

01937567493 25.52 g77.75 g55.37 g5.97 g B S T Vl
Bielkoviny:25.52 g
Sacharidy:77.75 g
Tuky:55.37 g
Vláknina:5.97 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
24.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
6.47
kcal

cholesterol
72
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (25.52 g) Sacharidy (77.75 g) Tuky (55.37 g) Vláknina (5.97 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.3 %) Sacharidy (34.5 %) Tuky (52.9 %) Vláknina (1.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.