Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Espresso bez nervov

Espresso bez nervov

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Klasickým spôsobom pripravíme espresso.
2
Do kávy pridáme štipku karmadomu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

2
kcal

9
kJ

Makroživiny

00.20.40.60.81 0.12 g0.18 g0.1 g0.08 g B S T Vl
Bielkoviny:0.12 g
Sacharidy:0.18 g
Tuky:0.1 g
Vláknina:0.08 g

Glykémia

index
10
kcal

nálož
0.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (0.12 g) Sacharidy (0.18 g) Tuky (0.1 g) Vláknina (0.08 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.1 %) Sacharidy (33.1 %) Tuky (38.4 %) Vláknina (7.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.