Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

CukRAWí bez cukru

CukRAWí bez cukru

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Sušené datle a kustovnicu necháme v pohári namáčať 4 hodiny.
2
Potom ich scedíme a rozmixujeme do podoby sladkej pasty.
3
K tej pridáme nepražené rozdrvené kakao, nadrobno nasekané kešu orechy a namleté zrnká pohánky.
4
Celú zmes premiešame, prehniteme a vytvoríme z nej hladkú hmotu.
5
Z tej vytvarujeme kakaové guličky.
6
Obalíme ich v strúhanom kokose.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

428
kcal

1791
kJ

Makroživiny

01326385164 9.27 g53.41 g17.61 g9.44 g B S T Vl
Bielkoviny:9.27 g
Sacharidy:53.41 g
Tuky:17.61 g
Vláknina:9.44 g

Glykémia

index
45
kcal

nálož
24.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9.27 g) Sacharidy (53.41 g) Tuky (17.61 g) Vláknina (9.44 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.8 %) Sacharidy (50.8 %) Tuky (36.1 %) Vláknina (4.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.