Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Chipsy z červenej repy

Chipsy z červenej repy

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Červenú repu olúpeme.
2
Na strúhadle nakrájame tenké plátky.
3
Vo vode zmiešame jablkový ocot, oleje, roztlačený cesnak a soľ s korením.
4
Plátky repy naložíme do nálevu na 20 minút.
5
V priebehu marinovania zeleninu občas premiešame.
6
Potom repu zlejeme, plátky rozložíme na plech a vložíme do rúry.
7
Sušíme pri teplote okolo 40 stupňov.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

69
kcal

289
kJ

Makroživiny

0246810 1.37 g8.11 g3.05 g1.79 g B S T Vl
Bielkoviny:1.37 g
Sacharidy:8.11 g
Tuky:3.05 g
Vláknina:1.79 g

Glykémia

index
55
kcal

nálož
4.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (1.37 g) Sacharidy (8.11 g) Tuky (3.05 g) Vláknina (1.79 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.1 %) Sacharidy (47.9 %) Tuky (38.9 %) Vláknina (5.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.