Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cestovinový šalát s tuniakom

Cestovinový šalát s tuniakom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Cestoviny uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Scedíme a premiestnime do misky.
3
Zeleninu umyjeme.
4
Nakrájame a vložíme k cestovinám.
5
Pridáme tuniaka a olivy.
6
Ochutíme olejom.
7
Podávame ozdobené rukolou a citrónom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

504
kcal

2108
kJ

Makroživiny

01223354658 15.49 g48.11 g26.16 g7 g B S T Vl
Bielkoviny:15.49 g
Sacharidy:48.11 g
Tuky:26.16 g
Vláknina:7 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
13
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.36
kcal

cholesterol
35
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (15.49 g) Sacharidy (48.11 g) Tuky (26.16 g) Vláknina (7 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.6 %) Sacharidy (39 %) Tuky (45.7 %) Vláknina (2.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.