Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cappuccino

Cappuccino

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Do nahriatej šálky vlejeme horúce espresso.
2
Opatrne do kávy primiešame našľahané mlieko.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

14
kcal

59
kJ

Makroživiny

00.40.81.21.62 1.01 g1.29 g0.54 g0 g B S T Vl
Bielkoviny:1.01 g
Sacharidy:1.29 g
Tuky:0.54 g
Vláknina:0 g

Glykémia

index
12
kcal

nálož
0.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.03
kcal

cholesterol
1.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (1.01 g) Sacharidy (1.29 g) Tuky (0.54 g) Vláknina (0 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29.3 %) Sacharidy (37.4 %) Tuky (33.4 %) Vláknina (-0.099999999999994 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.