Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Bruschetta s paradajkami a bazalkou

Bruschetta s paradajkami a bazalkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Bagetu nakrájame na plátky, pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť do predhriatej rúry na 180 ° C do zlatista.
2
Paradajku a cibuľu nakrájame nadrobno, osolíme, okoreníme a servírujeme na opečenú bagetu.
3
Dozdobíme čerstvými lístkami bazalky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

255
kcal

1066
kJ

Makroživiny

0816243240 4.67 g33.49 g10.41 g4.25 g B S T Vl
Bielkoviny:4.67 g
Sacharidy:33.49 g
Tuky:10.41 g
Vláknina:4.25 g

Glykémia

index
47
kcal

nálož
15.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.58
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.67 g) Sacharidy (33.49 g) Tuky (10.41 g) Vláknina (4.25 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.5 %) Sacharidy (53.5 %) Tuky (35.8 %) Vláknina (3.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.