Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Broskyňa v čokoláde

Broskyňa v čokoláde

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Čerstvé zrelé broskyne rozkrojíme.
2
Polejeme rozpustenou horúcou horkou čokoládou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

210
kcal

878
kJ

Makroživiny

0714212835 3.8 g29 g8 g3.3 g B S T Vl
Bielkoviny:3.8 g
Sacharidy:29 g
Tuky:8 g
Vláknina:3.3 g

Glykémia

index
38
kcal

nálož
11.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.9
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.8 g) Sacharidy (29 g) Tuky (8 g) Vláknina (3.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.4 %) Sacharidy (56.2 %) Tuky (33.4 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.