Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Banán v čokoláde

Banán v čokoláde

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Olúpaný zrelý banán, ktorému odkrojíme oba konce, rozkrojíme na štvrtiny.
2
Na panvici s olejom krátko opražíme z oboch strán.
3
Na tanieri potrieme medom.
4
Podávame posypané nastrúhanou čokoládou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

352
kcal

1472
kJ

Makroživiny

01020314151 4.21 g42.09 g17.6 g4.1 g B S T Vl
Bielkoviny:4.21 g
Sacharidy:42.09 g
Tuky:17.6 g
Vláknina:4.1 g

Glykémia

index
48
kcal

nálož
20.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.9
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.21 g) Sacharidy (42.09 g) Tuky (17.6 g) Vláknina (4.1 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (4.9 %) Sacharidy (48.9 %) Tuky (44 %) Vláknina (2.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.