Kurzy ATAC

Pretlak paprikový

Kategória: Zelenina / Ostatné

Pretlak paprikový

Nutričné hodnoty (100 g):

Energia kcal

54 kcal

Energia kJ

226 kJ

Bielkoviny

1.5 g

Sacharidy

10 g

Tuky

0.2 g

Vláknina

2 g

Hmotnostné pomery makroživín

Bielkoviny (1.5 g) Sacharidy (10 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (2 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.6 %) Sacharidy (77.6 %) Tuky (3.3 %) Vláknina (7.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.