Kurzy ATAC

Hranolky batátové fritované

Kategória: Zelenina / Ostatné

Hranolky batátové fritované

Nutričné hodnoty (100 g):

Energia kcal

331 kcal

Energia kJ

1382 kJ

Bielkoviny

4 g

Sacharidy

41 g

Tuky

15 g

Vláknina

3.5 g

Hmotnostné pomery makroživín

Bielkoviny (4 g) Sacharidy (41 g) Tuky (15 g) Vláknina (3.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (5.1 %) Sacharidy (51.9 %) Tuky (40.9 %) Vláknina (2.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.