Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.
V tomto výrobku je použitý extrakt z kvasníc, čo je prírodná surovina. Kvasnice všeobecne obsahujú menší podiel kyseliny glutamovej, extrakty samozrejme oveľa vyššie. Kvasničné extrakty sa používajú ako prírodné ochucovadlo a zvýrazňovač chuti práve z dôvodu vyššej koncentrácie kyseliny glutamovej, ale nejde o syntetickú kyselinu glutamovú/glutaman.
Na otázky odpovedá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov
Výživový poradca, autor siedmich úspešných kníh. Zakladateľ vzdelávacej spoločnosti ATAC organizujúcej kurzy, ktoré spájajú múdra východných filozofií s poznatkami modernej vedy. Jeho cieľom je odovzdávať celostné poznanie v oblasti výživy a zdravia všetkým skupinám populácie. Vedie kurzy výživového poradenstvo on-line, podieľal sa na programe Českej televízie Pod pokrievkou, je autorom výukového systému ZOF.