Vybrané otázky z on-line poradne, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou nami organizovaných kurzov.
Ako bulgur sa označujú nalámané zrná pšenice, ktoré sú predvarené. Ide tak o surovinu, ktorá je v kuchyni ľahko spracovateľná. Rozdiel vo farbe produktov je daný obsahom vlákniny, ktorá je pri celozrnnom variante v oveľa väčšom podiele (z celozrnného bulguru sa neodstraňuje tak vysoké množstvo vlákniny pri spracovaní zŕn, ako z hrubého).
Na otázky odpovedá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzov
Výživový poradca, autor siedmich úspešných kníh. Zakladateľ vzdelávacej spoločnosti ATAC organizujúcej kurzy, ktoré spájajú múdra východných filozofií s poznatkami modernej vedy. Jeho cieľom je odovzdávať celostné poznanie v oblasti výživy a zdravia všetkým skupinám populácie. Vedie kurzy výživového poradenstvo on-line, podieľal sa na programe Českej televízie Pod pokrievkou, je autorom výukového systému ZOF.