Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Žemľa so syrom a restovanými paradajkami

Žemľa so syrom a restovanými paradajkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Cibuľu olúpeme a spoločne s paradajkou nakrájame na plátky.
2
Na panvici rozohrejeme olej a všetko zľahka orestujeme do zlatista.
3
Pšeničnú hrčku rozkrojíme, potrieme horčicou a prekladáme syrom, paradajkami a cibuľou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

325
kcal

1360
kJ

Makroživiny

0815233038 9.9 g31.9 g17.03 g2.36 g B S T Vl
Bielkoviny:9.9 g
Sacharidy:31.9 g
Tuky:17.03 g
Vláknina:2.36 g

Glykémia

index
43
kcal

nálož
13.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.52
kcal

cholesterol
11.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9.9 g) Sacharidy (31.9 g) Tuky (17.03 g) Vláknina (2.36 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.4 %) Sacharidy (40.1 %) Tuky (46.1 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.