Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zelený čaj

Zelený čaj

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
V kanvici zavaríme vodu, ktorú necháme vychladnúť na cca 80 °C.
2
Potom ju zalejeme lístkami zeleného čaju a necháme 1-2 minúty lúhovať.
3
Pred konzumáciou scedíme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

7
kcal

28
kJ

Makroživiny

00.40.81.21.62 0 g0.8 g0.04 g1.6 g B S T Vl
Bielkoviny:0 g
Sacharidy:0.8 g
Tuky:0.04 g
Vláknina:1.6 g

Glykémia

index
0
kcal

nálož
0
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (0 g) Sacharidy (0.8 g) Tuky (0.04 g) Vláknina (1.6 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (0 %) Sacharidy (48.4 %) Tuky (5.2 %) Vláknina (46.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.