Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tvaroh s ríbezľami

Tvaroh s ríbezľami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Tvaroh rozmiešame s medom.
2
Podávame ozdobené ríbezľami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

107
kcal

449
kJ

Makroživiny

03691215 6.96 g12.7 g2.82 g1.62 g B S T Vl
Bielkoviny:6.96 g
Sacharidy:12.7 g
Tuky:2.82 g
Vláknina:1.62 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
3.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.05
kcal

cholesterol
9.6
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.96 g) Sacharidy (12.7 g) Tuky (2.82 g) Vláknina (1.62 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (26.3 %) Sacharidy (47.9 %) Tuky (22.9 %) Vláknina (2.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.