Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava zo zelenej papriky

Šťava zo zelenej papriky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Papriku umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

54
kcal

226
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 2 g10 g0.6 g0.3 g B S T Vl
Bielkoviny:2 g
Sacharidy:10 g
Tuky:0.6 g
Vláknina:0.3 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2 g) Sacharidy (10 g) Tuky (0.6 g) Vláknina (0.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.9 %) Sacharidy (74.4 %) Tuky (9.6 %) Vláknina (1.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.