Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava zo špargle

Šťava zo špargle

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Špargľu umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

33
kcal

140
kJ

Makroživiny

01.42.84.25.67 1.6 g6 g0.12 g1 g B S T Vl
Bielkoviny:1.6 g
Sacharidy:6 g
Tuky:0.12 g
Vláknina:1 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
2.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.04
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (1.6 g) Sacharidy (6 g) Tuky (0.12 g) Vláknina (1 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19.2 %) Sacharidy (72 %) Tuky (3.1 %) Vláknina (5.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.