Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava z výhonkov pšenice

Šťava z výhonkov pšenice

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Naklíčenú pšenicu prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
Potom ju odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

67
kcal

281
kJ

Makroživiny

0246810 6 g8 g1.2 g0.2 g B S T Vl
Bielkoviny:6 g
Sacharidy:8 g
Tuky:1.2 g
Vláknina:0.2 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
2.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6 g) Sacharidy (8 g) Tuky (1.2 g) Vláknina (0.2 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (36 %) Sacharidy (48 %) Tuky (15.5 %) Vláknina (0.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.