Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava z uhorky

Šťava z uhorky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Uhorku umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

13
kcal

52
kJ

Makroživiny

00.61.21.82.43 0.3 g2.5 g0.1 g0.2 g B S T Vl
Bielkoviny:0.3 g
Sacharidy:2.5 g
Tuky:0.1 g
Vláknina:0.2 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
0.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (0.3 g) Sacharidy (2.5 g) Tuky (0.1 g) Vláknina (0.2 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (9.6 %) Sacharidy (80.4 %) Tuky (6.9 %) Vláknina (3.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.