Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava z ružičkového kelu

Šťava z ružičkového kelu

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Ružičkový kel očistíme a nakrájame na kúsky.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

62
kcal

258
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 4 g10 g0.4 g1 g B S T Vl
Bielkoviny:4 g
Sacharidy:10 g
Tuky:0.4 g
Vláknina:1 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4 g) Sacharidy (10 g) Tuky (0.4 g) Vláknina (1 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (26.1 %) Sacharidy (65.2 %) Tuky (5.6 %) Vláknina (3.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.