Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava z červeneho kalerába

Šťava z červeneho kalerába

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Kaleráb očistíme a nakrájame na kúsky.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

46
kcal

194
kJ

Makroživiny

01.63.24.86.48 4 g7 g0.2 g0.3 g B S T Vl
Bielkoviny:4 g
Sacharidy:7 g
Tuky:0.2 g
Vláknina:0.3 g

Glykémia

index
45
kcal

nálož
3.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4 g) Sacharidy (7 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (0.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (34.6 %) Sacharidy (60.5 %) Tuky (3.7 %) Vláknina (1.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.