Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava z červeného pomaranča

Šťava z červeného pomaranča

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Červený pomaranč olúpeme.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

41
kcal

171
kJ

Makroživiny

02.24.46.68.811 0.5 g9 g0.2 g0.5 g B S T Vl
Bielkoviny:0.5 g
Sacharidy:9 g
Tuky:0.2 g
Vláknina:0.5 g

Glykémia

index
55
kcal

nálož
5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (0.5 g) Sacharidy (9 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (0.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (4.9 %) Sacharidy (88.5 %) Tuky (4.2 %) Vláknina (2.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.