Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šťava z brusníc

Šťava z brusníc

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Brusnice umyjeme.
2
Odšťavíme v odšťavovači.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

59
kcal

248
kJ

Makroživiny

03681114 1 g12 g0.7 g0.5 g B S T Vl
Bielkoviny:1 g
Sacharidy:12 g
Tuky:0.7 g
Vláknina:0.5 g

Glykémia

index
50
kcal

nálož
6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (1 g) Sacharidy (12 g) Tuky (0.7 g) Vláknina (0.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (6.8 %) Sacharidy (81.4 %) Tuky (10.2 %) Vláknina (1.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.