Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Paradajkový šalát s cibuľou

Paradajkový šalát s cibuľou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Paradajky umyjeme a nakrájame.
2
Cibuľu olúpeme a nakrájame.
3
Ocot, cukor, korenie a soľ zmiešame s olejom a touto zmesou zeleninu dochutíme.
4
Celý pokrm dozdobíme nakrájanou pažítkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

264
kcal

1106
kJ

Makroživiny

059141823 2.23 g18.19 g19.45 g3.85 g B S T Vl
Bielkoviny:2.23 g
Sacharidy:18.19 g
Tuky:19.45 g
Vláknina:3.85 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
5.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.23 g) Sacharidy (18.19 g) Tuky (19.45 g) Vláknina (3.85 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (3.5 %) Sacharidy (28.4 %) Tuky (65.3 %) Vláknina (2.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.