Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Olivy s ančovičkami

Olivy s ančovičkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Olivu obalíme plátkom ančovičky v oleji.
2
Prepichneme špajľou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

108
kcal

452
kJ

Makroživiny

0246810 7.3 g0.6 g8.3 g0.9 g B S T Vl
Bielkoviny:7.3 g
Sacharidy:0.6 g
Tuky:8.3 g
Vláknina:0.9 g

Glykémia

index
10
kcal

nálož
0.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.25
kcal

cholesterol
15
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.3 g) Sacharidy (0.6 g) Tuky (8.3 g) Vláknina (0.9 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.9 %) Sacharidy (2.3 %) Tuky (68.2 %) Vláknina (1.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.