Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Mandľové kakao

Mandľové kakao

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Nelúpané mandle prelejeme v miske vriacou vodou a namáčame 10 minút.
2
Vodu zlejeme a mandle olúpeme.
3
V menšom množstve vody dôkladne rozmixujeme.
4
Pridáme 500 ml studenej filtrovanej vody.
5
Zamiešame a necháme cca 2–3 hodiny odstáť pri izbovej teplote.
6
Potom v mixéri rozmixujeme do konzistencie bieleho mlieka.
7
Prefiltrujeme cez jemnú látku alebo sitko.
8
Vyrobené mlieko rozmixujeme spoločne s kakaom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

153
kcal

638
kJ

Makroživiny

03681114 5 g5.5 g11.5 g3.5 g B S T Vl
Bielkoviny:5 g
Sacharidy:5.5 g
Tuky:11.5 g
Vláknina:3.5 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
1.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5 g) Sacharidy (5.5 g) Tuky (11.5 g) Vláknina (3.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.5 %) Sacharidy (14.9 %) Tuky (67 %) Vláknina (4.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.