Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Makové mlieko

Makové mlieko

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Biely mak prepláchneme v studenej vode.
2
Vložíme do misky s vodou a necháme 8-10 hodín odležať.
3
Potom celú zmes nalejeme do mixéra a rozmixujeme.
4
Scedíme cez látku alebo sitko.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

120
kcal

504
kJ

Makroživiny

02.24.46.68.811 4 g4.8 g8.8 g3 g B S T Vl
Bielkoviny:4 g
Sacharidy:4.8 g
Tuky:8.8 g
Vláknina:3 g

Glykémia

index
18
kcal

nálož
0.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4 g) Sacharidy (4.8 g) Tuky (8.8 g) Vláknina (3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.7 %) Sacharidy (16.4 %) Tuky (64.9 %) Vláknina (5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.