Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Lapacho

Lapacho

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Lapacho zalejeme horúcou vodou.
2
Necháme 5-10 minút lúhovať.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

4
kcal

18
kJ

Makroživiny

00.40.81.21.62 0.02 g0.18 g0 g1.8 g B S T Vl
Bielkoviny:0.02 g
Sacharidy:0.18 g
Tuky:0 g
Vláknina:1.8 g

Glykémia

index
0
kcal

nálož
0
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (0.02 g) Sacharidy (0.18 g) Tuky (0 g) Vláknina (1.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (1.7 %) Sacharidy (17 %) Tuky (0 %) Vláknina (81.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.