Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Knäckebrot s žervé a klíčenou šošovkou

Knäckebrot s žervé a klíčenou šošovkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Na plátok knäckebrotu natrieme žervé.
2
Posypeme klíčenou šošovkou.
3
Ozdobíme nakrájanou paprikou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

192
kcal

803
kJ

Makroživiny

0510162126 6.42 g21.47 g7.17 g7.96 g B S T Vl
Bielkoviny:6.42 g
Sacharidy:21.47 g
Tuky:7.17 g
Vláknina:7.96 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
6.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.43
kcal

cholesterol
25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.42 g) Sacharidy (21.47 g) Tuky (7.17 g) Vláknina (7.96 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.6 %) Sacharidy (45.6 %) Tuky (32.7 %) Vláknina (8.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.