Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Naklíčená kukurica

Naklíčená kukurica

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Kukuricu necháme niekoľko hodín namáčať vo vode.
2
Potom ju dôkladne prepláchneme a vložíme do nakličovacej misky.
3
V priebehu dňa ju opakovane preplachujeme, najlepšie pod tečúcou vodou.
4
Necháme klíčiť približne 6-8 dní (do veľkosti výhonku).
5
Pred konzumáciou je žiaduce potravinu dôkladne prepláchnuť vodou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

382
kcal

1600
kJ

Makroživiny

01836537189 9 g74 g4.7 g4 g B S T Vl
Bielkoviny:9 g
Sacharidy:74 g
Tuky:4.7 g
Vláknina:4 g

Glykémia

index
52
kcal

nálož
38.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9 g) Sacharidy (74 g) Tuky (4.7 g) Vláknina (4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (9.5 %) Sacharidy (77.9 %) Tuky (10.6 %) Vláknina (2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.