Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kešu mlieko

Kešu mlieko

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Kešu oriešky namočíme na 10-12 hodín do studenej vody.
2
Potom vodu zlejeme, pridáme čerstvú a dôkladne rozmixujeme.
3
Na záver tekutinu prepasírujeme cez plátno.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

118
kcal

494
kJ

Makroživiny

02.24.46.68.811 3.4 g5.2 g9.2 g0.4 g B S T Vl
Bielkoviny:3.4 g
Sacharidy:5.2 g
Tuky:9.2 g
Vláknina:0.4 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
1.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.4 g) Sacharidy (5.2 g) Tuky (9.2 g) Vláknina (0.4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.9 %) Sacharidy (18.2 %) Tuky (69.3 %) Vláknina (0.59999999999999 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.