Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hranolky s kečupom a kuracím mäsom

Hranolky s kečupom a kuracím mäsom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Plech vyložíme papierom na pečenie a rozprestrieme naň požadované množstvo hranoliek.
2
Rozohrejeme rúru a vložíme do nej hranolky.
3
Po desiatich minútach plech vyberieme, hranolky pokvapkáme olejom (asi 1 lyžica) a premiešame.
4
Hranolky pečieme ešte cca 10 - 15 minút, až sú zlatisté a chrumkavé.
5
Medzitým si kuracie mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme a osmažíme na panvici s menším množstvom oleja.
6
Hranolky podávame s kuracím mäsom a kečupom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

753
kcal

3150
kJ

Makroživiny

021436486107 29.71 g89.28 g29.57 g5.41 g B S T Vl
Bielkoviny:29.71 g
Sacharidy:89.28 g
Tuky:29.57 g
Vláknina:5.41 g

Glykémia

index
43
kcal

nálož
38.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.11
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.71 g) Sacharidy (89.28 g) Tuky (29.57 g) Vláknina (5.41 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16 %) Sacharidy (48.2 %) Tuky (34.4 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.