Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Divíznový čaj

Divíznový čaj

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Čerstvé alebo sušené kvety divízny prelejeme horúcou vodou a necháme približne 5 minút lúhovať.
2
Pred konzumáciou scedíme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

4
kcal

16
kJ

Makroživiny

00.20.40.60.81 0.03 g0.6 g0 g0.6 g B S T Vl
Bielkoviny:0.03 g
Sacharidy:0.6 g
Tuky:0 g
Vláknina:0.6 g

Glykémia

index
0
kcal

nálož
0
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (0.03 g) Sacharidy (0.6 g) Tuky (0 g) Vláknina (0.6 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (3.3 %) Sacharidy (65.4 %) Tuky (0 %) Vláknina (31.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.