Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Celozrnná ciabatta so zapečenou paprikou a syrom

Celozrnná ciabatta so zapečenou paprikou a syrom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Rúru rozohrejeme na 180 °C.
2
Ciabattu rozpolíme.
3
Posypeme syrom a pridáme papriku.
4
Vložíme do vyhriatej rúry na 3-5 minút.
5
Pred podávaním ozdobíme pažítkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

386
kcal

1616
kJ

Makroživiny

01224374961 19.11 g51.24 g10.33 g5.93 g B S T Vl
Bielkoviny:19.11 g
Sacharidy:51.24 g
Tuky:10.33 g
Vláknina:5.93 g

Glykémia

index
47
kcal

nálož
24.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
24
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (19.11 g) Sacharidy (51.24 g) Tuky (10.33 g) Vláknina (5.93 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20 %) Sacharidy (53.7 %) Tuky (23.3 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.