Kurzy ATAC

Rožok špaldový

Kategória: Obilniny lepkové / Pečivo

Rožok špaldový

Nutričné hodnoty (40 g):

Energia kcal

124 kcal

Energia kJ

519 kJ

Bielkoviny

4.5 g

Sacharidy

20 g

Tuky

1.5 g

Vláknina

4 g

Hmotnostné pomery makroživín

Bielkoviny (4.5 g) Sacharidy (20 g) Tuky (1.5 g) Vláknina (4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.2 %) Sacharidy (67.5 %) Tuky (10.9 %) Vláknina (6.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.