Kurzy ATAC

Pečeň diviačia

Kategória: Mäso / Vnútornosti

Pečeň diviačia

Nutričné hodnoty (100 g):

Energia kcal

122 kcal

Energia kJ

510 kJ

Bielkoviny

19.4 g

Sacharidy

3.9 g

Tuky

2.7 g

Vláknina

0 g

Hmotnostné pomery makroživín

Bielkoviny (19.4 g) Sacharidy (3.9 g) Tuky (2.7 g) Vláknina (0 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (66.6 %) Sacharidy (13.4 %) Tuky (20 %) Vláknina (0 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.