Kurzy ATAC

Jazyk bravčový údený

Kategória: Mäso / Údeniny

Jazyk bravčový údený

Nutričné hodnoty (100 g):

Energia kcal

190 kcal

Energia kJ

794 kJ

Bielkoviny

16.3 g

Sacharidy

0 g

Tuky

13.5 g

Vláknina

0 g

Hmotnostné pomery makroživín

Bielkoviny (16.3 g) Sacharidy (0 g) Tuky (13.5 g) Vláknina (0 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (35.9 %) Sacharidy (0 %) Tuky (64.1 %) Vláknina (0 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.