Kurzy ATAC

Jarabiny kandizované

Kategória: Ovocie / Kandované

Jarabiny kandizované

Nutričné hodnoty (100 g):

Energia kcal

323 kcal

Energia kJ

1351 kJ

Bielkoviny

1 g

Sacharidy

75 g

Tuky

0.4 g

Vláknina

0.8 g

Hmotnostné pomery makroživín

Bielkoviny (1 g) Sacharidy (75 g) Tuky (0.4 g) Vláknina (0.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (1.3 %) Sacharidy (97.1 %) Tuky (1.1 %) Vláknina (0.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.