Energia kcal
0 kcal
Energia kJ
0 kJ
Bielkoviny
0 g
Sacharidy
0 g
Tuky
0 g
Vláknina
0 g
Vnútorne zosieťovaná sodná soľ karboxymetylcelulózy (E466). Pripravuje sa chemickým spôsobom z celulózy.
Nie sú známe žiadne jej nežiaduce účinky.
Kroskarmelóza bola vyvinutá pre farmaceutický priemysel, výrobu sladidiel a vitamínových tabliet. Prvýkrát bola použitá ako stabilizátor v krmivách pre kone.
V ČR (celej EÚ) je ako prídavná látka do potravín povolená. V USA je použitie taktiež povolené.
Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.
Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.
Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.
Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi. p>