Energia kcal
0 kcal
Energia kJ
0 kJ
Bielkoviny
0 g
Sacharidy
0 g
Tuky
0 g
Vláknina
0 g
Viskózna lepkavá kvapalina. Vzniká ako výsledok reakcie anhydritu kyseliny jantárovej, plne hydrogenovaného rastlinného oleja a propylénglykolu.
Látka pravdepodobne nemá nežiaduce účinky.
Sukcistearín možno nájsť v stužených tukoch a jedlých olejoch pridávaných do tort, náplní, jemného pečiva a poliev za účelom zvýšenia ich mäkkosti a jemnosti.
V Českej republike (celej EÚ) je ako prídavná látka v potravinárstve zakázaná. V USA je síce povolená, avšak takmer sa nepoužíva.
Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.
Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.
Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.
Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi. p>