Kurzy ATAC

Bravčový bok

Kategória: Mäso / Mäso

Bravčový bok

Nutričné hodnoty (100 g):

Energia kcal

328 kcal

Energia kJ

1372 kJ

Bielkoviny

14.5 g

Sacharidy

0 g

Tuky

29.7 g

Vláknina

0 g

Hmotnostné pomery makroživín

Bielkoviny (14.5 g) Sacharidy (0 g) Tuky (29.7 g) Vláknina (0 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.5 %) Sacharidy (0 %) Tuky (81.5 %) Vláknina (0 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.