Kurzy ATAC

Bravčová pliecka údená

Kategória: Mäso / Údeniny

Bravčová pliecka údená

Nutričné hodnoty (100 g):

Energia kcal

121 kcal

Energia kJ

507 kJ

Bielkoviny

19.9 g

Sacharidy

0 g

Tuky

4.2 g

Vláknina

0 g

Hmotnostné pomery makroživín

Bielkoviny (19.9 g) Sacharidy (0 g) Tuky (4.2 g) Vláknina (0 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (68.8 %) Sacharidy (0 %) Tuky (31.2 %) Vláknina (0 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.